Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostalmere.nl


  Paragnosten advieslijn in Almere
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Isha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, een paar maanden geleden heb ik je gecontacteerd en had een vraag over een foto. Ik vroeg je bevindingen en u zei me dat ik met een andere man in het leven zou verder gaan. Ik schrok enorm want ik had nooit gedacht dat dit me ooit nog zou overkomen. En toch is het jouwe uitgekomen tegen al mijn verwachtingen in. Op ons laatste consult was je weer gedurfd ..ik houd het weer niet voor mogelijk maar dit keer spreek ik je niet meer tegen en volg jou raad zorgvuldig op ook al loopt het niet van een leien dakje. Nogmaals duizend maal dank om me te hebben geholpen met de juiste keuzes te maken.




Ervaring van AS met paragnost Isha   Ervaring van AS met paragnost Isha   Ervaring van AS geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Langs deze weg wil ik Isha heel hard bedanken . Ik had een kwestie met huur achterstand . Waardoor ik enorm veel stress had . Toen ik Isha daarover belde vertelde ze mij dat ze een rechtszaak zag maar dat het dan wordt omgekeerd en daar toch een oplossing op gaat komen waardoor die rechtszaak nietmeer doorgaat. Wel nu moet ik zeggen dat Isha helemaal gelijk had, ik heb gisteren te horen gekregen van de advocaat dat de rechtszaak werd aangekondigd maar dat het toch wordt omgedraaid . Isha is super goed in rechtbank kwesties. Ik raad haar zeker iedereen aan en ik zal haar zeker nog vaker bellen voor andere dingen . Lieve knuffel. Het is lente voor mij insha haha xx.




Ervaring van K met paragnost Isha   Ervaring van K met paragnost Isha   Ervaring van K geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Dag Isha
ik wil je bedanken voor de speciale gesprekken die we al gehad hebben waarbij je me geleidt hebt vanuit een Hogere kracht, met een lijntje van bovenuit zoals je het zelf zegt. Je gaf me zelfs tijdens ons gesprek kracht en zette me in een paars licht. Ik voelde het onmiddelijk werken met resultaat vooral in mijn professionele bezigheden. Je geeft niet alleen juiste voorspellingen en beschrijft de zaken heel duidelijk maar je bezit ook een wonderbaarlijke gave om mensen in hun kracht te plaatsen vanop afstand. Mooi
zeer dankbaar en wens je veel liefde en goedheid
R.




Ervaring van Rafael met paragnost Isha   Ervaring van Rafael met paragnost Isha   Ervaring van Rafael geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha is een goed eerlijk zuiver en oprecht medium. Werkt vanuit een liefdevol hart. Zij heeft me enorm goed geholpen en nog steeds. Veel meegemaakt. Ben en blijf je super dankbaar lieverd en ik blijf je bellen. Houd je ook op de hoogte van alle ontwikkelingen. Liefs Kaneeltje.




Ervaring van Kaneelijs  je weet wie met paragnost Isha   Ervaring van Kaneelijs  je weet wie met paragnost Isha   Ervaring van Kaneelijs je weet wie geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha ben je heel dankbaar. je zegt het zoals het is, ga je raad zeker opvolgen, een rustige dame waar je goed bij voel, zuivere persoon
Dank je wel.




Ervaring van Christel met paragnost Isha   Ervaring van Christel met paragnost Isha   Ervaring van Christel geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha is een zeer zuiver eerlijk medium to the point, met beide benen op de grond. Zelden zo'n eerlijk consult gehad. In onbaatzuchtige overdracht. Dit geeft mij de handvaten me te begeven op mijn lichtend pad. Je kwam voor mij op het juiste moment. Omdat ik het nodig had.
Heel veel dank.




Ervaring van Sandra met paragnost Isha   Ervaring van Sandra met paragnost Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 3 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Heb een conflict met mijn baas en vroeg Isha hoe dit verder zou gaan. Ze gaf gisteren aan dat de CEO contact met mij zou zoeken en dat mijn baas zou worden aangepakt over haar werkwijze. Vanmorgen ontving ik een e-mail van de CEO met toenadering.

Enorm scherpe analyse van Isha, dank je wel.




Ervaring van Ton met paragnost Isha   Ervaring van Ton met paragnost Isha   Ervaring van Ton geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha ik heb enorme bewondering voor jouw als persoon en capaciteiten waar ik dankbaar voor ben er gebruik van te mogen maken. Ik voel me begrepen en gehoord en je gaat gelijk krijgen dat weet ik zeker. Je hoort nog van me. Liefs M.




Ervaring van Manuela met paragnost Isha   Ervaring van Manuela met paragnost Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Sluit mij helemaal aan bij voorgaande getuigenis. U bent waanzinnig goed,geen onzin verhalen maar de echte waarheid. Geen zweverige onzin over universum enz. U heeft mij op een hele korte tijd van een roze wolk afgehaald waar ik op geplaatst ben. U heeft tegen mij gepraat als een moeder die haar dochter uit een uitzichtloze situatie haald. Ik wou dat ik u eerder had ontmoet, dan waren mij veel slapeloze nachten bespaard gebleven. Als er iemand de beste is dan bent u dat wel. Wie niet bang is om van een wolk afgehaald te worden mocht dat nodig zijn dan bel naar Isha. Dankjewel beste Isha van een dankbare vrouw.




Ervaring van J met paragnost Isha   Ervaring van J met paragnost Isha   Ervaring van J geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha is voor mij de beste. Door haar eerlijkheid weet ik dat ze je nooit sprookjes zal vertellen. Maar echt zoals het is. Voor mij mijn favoriet, dank dat je steeds voor mij wil kijken. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha is voor mij de beste. Door haar eerlijkheid weet ik dat ze je nooit sprookjes zal vertellen. Maar echt zoals het is. Voor mij mijn favoriet, dank dat je steeds voor mij wil kijken. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wow Isha, ik sta verstomd. Alles wat je zei klopte, je voelde zelfs dat ik je eerder ook al had gebeld en vind het leuk om horen dat ik ondertussen al veel verder sta. Ik vind het ook leuk dat je iets van tijd kan meegeven want dat had ik nodig, leuke vooruitzichten om terug in mijn energie te komen. Je bent n lieve en getalenteerde dame. Ik hoop dat ik je over 2 maande weer mag contacteren met leuk nieuws i.v.m werk en de liefde want de liefde gaat mij vinden door m'n nieuwe job.
Ik ben blij jou weer gesproken te hebben want voel me plots beter, terug energie ondanks m'n burn-out.
Dat lood en citronella ga ik zeker ook aanschaffen i.v.m mijn zoon.
Hartelijk dank en tot wederhoren, jij bent een topper.




Ervaring van Annick met paragnost Isha   Ervaring van Annick met paragnost Isha   Ervaring van Annick geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha is voor mij de beste. Door haar eerlijkheid weet ik dat ze je nooit sprookjes zal vertellen. Maar echt zoals het is. Voor mij mijn favoriet, dank dat je steeds voor mij wil kijken. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, je zei me dat een vrouwelijke collega, dewelke voor heel wat problemen zorgt op oa. mijn werk, snel uit zichzelf zou thuis blijven. Ondanks dat het me onmogelijk leek, moet ik je toch weer gelijk geven. Sorry voor alle keren dat ik ontkennend je bleef tegenspreken. Het is zelfs sneller gebeurd dan verwacht.
Geen idee hoe je het doet, maar tot nu toe zijn al je voorspellingen exact uitgekomen zoals je zegt.

Veel liefs.

Groetjes uit Belgie.




Ervaring van Groetjes uit Belgie met paragnost Isha   Ervaring van Groetjes uit Belgie met paragnost Isha   Ervaring van Groetjes uit Belgie geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ongelooflijk. Begin deze week zei je er komt een opdracht naar je toe waar je heel blij mee zult zijn. Je gaat samenwerken met een vrouw. Ga daar ook voor. Het is nu woensdag. Ik heb vanmiddag dat onverwachte telefoontje gehad. Ik ben in de wolken. Dankjewel lieve Ish. Kus E.




Ervaring van E. met paragnost Isha   Ervaring van E. met paragnost Isha   Ervaring van E. geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Je bent echt een mooi mens en je begrijpt mij. Dankjewel.




Ervaring van Sinti met paragnost Isha   Ervaring van Sinti met paragnost Isha   Ervaring van Sinti geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Gewoon alweer een rake opmerking van iets wat je gewoon echt NIET kon weten. Een samenwerking tussen twee mensen waar ik nog niets over had verteld. Ik kijk uit naar de uitkomst van alle voorspelling lieve Isha. Rotsvast vertrouwen dat het uit gaat komen. Alle liefs, E.




Ervaring van E. met paragnost Isha   Ervaring van E. met paragnost Isha   Ervaring van E. geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha is een geweldig medium die een heel duidelijke omschrijving weet te geven van persoon en karakter. Daarnaast wist ze ook een complexe situatie te doorgronden en dat kon ze echt niet weten. Ook wat er staat te gebeuren klonk zeer aannemelijk.
Met de tips die ze me heeft gegeven voor bescherming en reiniging kan ik ook uit de voeten. Isha is niet van de onzinverhaaltjes maar geeft werkelijke eyeopeners. Een aanrader op de lijn.




Ervaring van S. met paragnost Isha   Ervaring van S. met paragnost Isha   Ervaring van S. geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, gister hebben we elkaar twee x gesproken. Ik vertelde je oa dat je eerste voorspelling is uitgekomen, hoe abrupt ook. Je hebt gister opnieuw het eea voorspeld en ik wacht met vertrouwen af. Bizar hoe je ineens de situatie een persoon tot in detail kon omschrijven, zijn parfums, manier van lopen. Je voelt heel vertrouwt, eerlijk en puur aan. Ik heb opnieuw de belofte gedaan om je te laten weten hoe het verder verloopt, dus wordt vervolgt. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, ja hoor weer een voorspelling van u is uitgekomen. Ik belde u sochtends ter voorbereiding op een gesprek en u gaf een paar aandachtspunten waar ik alert op moest zijn. Tijdens het gesprek dacht ik nog Isha heeft gewoon weer gelijk. Hoe bijzonder. Dank voor de fijne gesprekken, ze voelen inmiddels heel vertrouwd. Alle liefs E. Van de bos haar met krullen XXX.




Ervaring van E. met paragnost Isha   Ervaring van E. met paragnost Isha   Ervaring van E. geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, wat ben jij een top vrouw. Ik sprak haar over een andere baan. Heeft gezegd dat ik me niet druk moet maken word zeker aangenomen. En dat klopte. Zelfs mijn salaris had ze goed voorspeld. Echt een aanrader xx.




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha,
bedankt voor de wijze woorden, die ga ik zeker toepassen. Na de zomer gaan we meemaken wat er komt. Bedankt voor het lichtje die mij inzichten zal brengen in de toekomst.
Bedankt lieve Isha voor al Uw krachten.




Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha,

Hoe doe je het toch.
Je begeleidt me al een tijdje in ongeveer alle onderwerpen die je maar kan bedenken. Er zijn geen woorden om correct uit te leggen hoe sterk en zuiver je bent in wat je doet. Ik moet de eerste keer nog meemaken dat een situatie niet exact loopt zoals je zegt.

Omdat je me al op zoveel vlakken eerlijk en goed geholpen hebt, dacht ik deze week maar eens te proberen met mijn dieren. Mijn paard was ziek en de dierenarts vond in eerste instantie het probleem niet. Ongelooflijk maar waar, vandaag is uitgekomen dat hetgeen jij vertelde hierover ook helemaal correct was. Je zegt dat je niets kent van paarden, toch wist je onmiddellijk waar het probleem zat voor mijn paard.

BEDANKT. Alleen maar alle respect voor je.




Ervaring van ... met paragnost Isha   Ervaring van ... met paragnost Isha   Ervaring van ... geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, zoals je 3 dagen geleden voorspelt hebt. Ik heb idd bericht ontvangen over 2 overledenen. Nu maar hopen dat al dat andere mooie uitkomt. liefs Kaneeltje G*G.




Ervaring van Kaneeltje met paragnost Isha   Ervaring van Kaneeltje met paragnost Isha   Ervaring van Kaneeltje geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha. Super bedankt voor al je adviezen en voorspellingen. En natuurlijk luisterend oor. Voorspellingen zijn uitgekomen.
Dikke knuffel van de stuiterbal. Denk dat je al weet wie ik ben.




Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha de verbinding werd verbroken helaas. Dankjewel voor je mooie reading. Verbazingwekkend dat je gelijk vroeg naar mijn mama. Ik houd je op de hoogte. Dankjewel voor al t liefs en goeds wat je doet. Ik ben heel erg blij dat mijn pad de jouwe heeft gekruist en andersom. Tot snel weer lieverd en pas goed op jezelf.
Kaneeltje.




Ervaring van Kaneeltje met paragnost Isha   Ervaring van Kaneeltje met paragnost Isha   Ervaring van Kaneeltje geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, het geluid viel weg. maar heel bedankt voor uw advies over ?het apparaat? en dat u een kaarsje brand voor mijn dochter.




Ervaring van Yvonne met paragnost Isha   Ervaring van Yvonne met paragnost Isha   Ervaring van Yvonne geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Zuiver, liefdevol, oprecht en een gaven van goud. Zo enorm goed en liefdevol hoe jij mij kon vertellen over mijn proces. En het klopte ook helemaal. Dank u wel, warme lieve vrouw. Ik heb vertrouwen er weer in. Warme groet, Mariska.




Ervaring van Maris met paragnost Isha   Ervaring van Maris met paragnost Isha   Ervaring van Maris geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Hartelijk dank voor het fijne gesprek van vanmiddag. Ik belde u met een heel druk hoofd vol vragen. U heeft gezorgd dat de hele situatie inzichtelijk voor me is geworden. De puzzelstukjes zijn inderdaad op zijn plek gevallen. Ik zie mijn eigen aandeel in het geheel.
U slaat de spijker op zijn kop en weet de personen en situatie precies te omschrijven. Ik heb na dit gesprek een enorme rust ervaren. Inderdaad, een mooier kado had ik niet kunnen krijgen.
Hartelijk dank. Ik bel u snel weer.
Groetjes Sabine.




Ervaring van sabine met paragnost Isha   Ervaring van sabine met paragnost Isha   Ervaring van sabine geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wat een geweldige vrouw en fantastisch medium ben je.
Je vertelde me een aantal weken geleden dat er opties voor een andere woning zou komen. Gister heb ik hier inderdaad bericht van gekregen.
Bel je zodra ik kan verhuizen, zal het behang alvast gaan kopen.
Liefs.




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Nog steeds zit ik na te genieten van mijn gesprek met deze SUPER dame. Ik ben gewoonweg sprakeloos wat zij mij allemaal had te vertellen. Zij geeft mij terug de moed en de kracht om een nieuw leven te beginnen en hoe. En ik ben er zeker van dat Isha mij stap voor stap wil begeleiden hierin. Isha, you rule.




Ervaring van Sandra met paragnost Isha   Ervaring van Sandra met paragnost Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Heel goed hoor het gebouw is inderdaad naast een opvang en erg dichtbij. En de waarschuwing.die neem ik weer van harte aan. Tot snel weer x.




Ervaring van Hyper met paragnost Isha   Ervaring van Hyper met paragnost Isha   Ervaring van Hyper geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, een heel fijn en open gesprek met u gehad. Wat een bijzondere gave heeft u. Ik kijk uit naar de voorspellingen want jeetje, You have Made my day. Alle liefs. E.




Ervaring van E met paragnost Isha   Ervaring van E met paragnost Isha   Ervaring van E geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, wat een bijzonder gesprek had ik met jou. Ik belde je voor inzichten wat betreft mijn dromen. Kaarten wou je er niet voor leggen want anders zou je de info van het universum aan mij verstoren. Je vertelde me daarentegen wel een bijzonder mooi verhaal, vol met tekens van hierboven voor mij, kippenvel moment was het. Dit was precies wat ik nodig had. Isha ik ben je zo dankbaar. Groetjes van de droomster ;).




Ervaring van Droomster met paragnost Isha   Ervaring van Droomster met paragnost Isha   Ervaring van Droomster geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, bij deze dan mijn reactie, heb U gisteren gesproken met hoofdpijn, langzaam aan ging het weg door de energie die ik mocht ontvangen. Ik hoop dat ik over 3 mnd goed nieuws heb. Ik laat de cosmos zijn werk doen. Dank U wel.




Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostalmere.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden